Go to Top

Om os

Hos ELTECHNO leverer vi automationsløsninger til proces- og maskinanlæg.

Eltechno er en virksomhed, som har eksisteret i en længere årrække, og som besidder mere end 15 års erfaring med styring af miljø- og energianlæg.

Vi har til huse i Aabybro, hvorfra vi daglig varetager arbejdsopgaver for en bred skare af forskellige kunder både i ind- og udland. Vi varetager gerne opgaver overalt i landet og har herudover også løst arbejdsopgaver blandt andet i Sverige, Norge, Bulgarien og Ukraine.

Vi beskæftiger til daglig 5 mand, der løser en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor:

  • Vandforsyning
  • Spildevand
  • Kedelanlæg/fjernvarme
  • Industriel ventilation
  • Pumpeløsninger
  • Maskinautomation

Med andre ord har vi mulighed for at give dig en hjælpende hånd med en bred vifte af arbejdsopgaver.

Kvalitet og god service i centrum

Hos Eltechno er et godt og gedigent håndværk altid noget, der vægtes højt, og du kan derfor være stensikker på et godt resultat, når du sætter os til at løse en opgave for dig. Vi benytter os udelukkende af solide og gedigne materialer i forbindelse med vores arbejde og sørger altid for at levere det ønskede resultat indenfor de aftalte rammer –  og til aftalt tid.

Hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at høre mere omkring dine muligheder for at få en hjælpende hånd fra os, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Opgaver udføres mange steder i landet

Vi har i tidens løb løst rigtig mange forskellige opgaver overalt i landet. Eltechno varetager både store som små opgaver for virksomheder, der har til huse i alle landsdele og har igennem tiden også løst en række forskellige opgaver i udlandet – blandt andet for industrivirksomheder i Norge, Sverige, Bulgarien og Ukraine.

Vi kan kontaktes telefonisk på 77 34 15 55 eller på mailadressen mail@eltechno.dk, såfremt du er interesseret i at høre mere eller få udarbejdet et uforpligtende tilbud.